LVS bedrijfswagens vestiging Zwaag
Over LVS

LVS is uw partner in vooruitgang

Of u nu een kleine zelfstandige bent of grote transporteur, met ons team van specialisten zorgen wij dat u kunt ondernemen. Dat doen we al sinds 1936. Of het nu gaat om de aankoop van een bedrijfswagen, leasing of een servicecontract, wij regelen het. Ontzorgen noemen wij dat.

Renault Master bestelwagen servicewagen voor storingsdienst LVS bedrijfswagens

24/7 service

Niet alles laat zich nu eenmaal plannen. En u mag van ons verwachten dat als u belt dat we dan onmiddellijk klaar voor u staan, waar u ook bent. Dat bedoelen we met 24/7 service. 

LVS-Bedrijfswagens_Renault-Experience-Centre

LVS Bedrijfswagens

Als onderdeel van LVS, al ruim 85 jaar specialist in zakelijke transportoplossingen, weten wij dat stilstaan geen optie is. Wij hebben daarom altijd bedrijfswagens in allerlei uitvoeringen voor u klaar staan. Geen lange levertijden, maar direct rijden. En vanuit onze vijf service vestigingen in Noord-Holland en Friesland staan wij 24/7 voor u klaar, zodat uw bedrijf in beweging blijft. 

Wilt u een trekhaak, een betimmering, een camera-set? In onze eigen werkplaatsen maken we de bedrijfswagen rijklaar en monteren we alle extra’s. Financiering, verzekering of zorgeloos zijn over onderhoud en reparaties? Wij regelen het voor u.

Bekijk onze voorraad Bel mij terug
Historie_LVS Groep02

Sinds 1936

LVS is onderdeel van Van der Linden van Sprankhuizen, een familiebedrijf dat al sinds 1936 actief is in de mobiliteitsbranche. Ooit gestart met de verkoop van General Motors auto's, op de Veemarkt in Hoorn en uitgegroeid tot een succesvol bedrijf waar de klant en het team nog altijd centraal staat. 

Als LVS leveren wij de beste, meest duurzame transportoplossingen en 24/7 service om te zorgen dat onze klanten in beweging blijven. Als Volvo Trucks en Renault Trucks dealer kunnen wij een truck of bedrijfswagen leveren die voldoet aan alle specifieke wensen en staan we altijd voor onze klanten klaar, ook bij spoed. Daarnaast kopen en verkopen we binnen LVS Used Trucks vrachtwagens van alle merken, in binnen- en buitenland. 

In totaal heeft LVS zeven vestigingen in Broek op Langedijk, Beverwijk, Heerenveen, Leeuwarden en Zwaag: Vijf vestigingen waar o.a. alle onderhoud & reparaties plaatsvinden, een Used Trucks vestiging in Leeuwarden voor alle koop en verkoop van alle merken trucks, in binnen- en buitenland en binnenkort opent een LVS Bedrijfswagens Renault Centre in Zwaag. Daar hebben wij ruim 100 Renault bedrijfswagens in allerlei uitvoeringen klaar staan, om direct te kunnen rijden. 

Wilt u ook meters maken met uw onderneming? Wij helpen u graag slimmer de weg op!