LVS bedrijfswagens vestiging Zwaag
Over LVS

LVS is uw mobiliteits­partner

Wij zijn de mobiliteitspartner die u ontzorgt. Met ons team van specialisten willen wij dat u kunt ondernemen. Of het nu gaat om de aankoop van een bedrijfswagen, leasing of een servicecontract, wij regelen het. 

Renault Master bestelwagen servicewagen voor storingsdienst LVS bedrijfswagens

24/7 service

Niet alles laat zich nu eenmaal plannen. En u mag van ons verwachten dat als u belt dat we dan onmiddellijk klaar voor u staan, waar u ook bent. Dat bedoelen we met 24/7 service. 

Renault Master bestelwagen achteruitrijcamera bus binnen in de cabine

LVS Bedrijfswagens

Op onze vestiging in Zwaag -Gemeente Hoorn- hebben wij altijd circa 100 bedrijfswagens op voorraad staan. Geen lange levertijden, maar direct rijden. Heeft u specifiekere wensen? Dan helpen we u uiteraard ook graag verder met een bestelwagen die tot in detail op uw bedrijf en werkzaamheden is afgestemd. 

Bekijk onze voorraad Bel mij terug
LVS bedrijfswagens vestiging Leeuwarden

Historie van LVS

LVS is onderdeel van Van der Linden van Sprankhuizen, dat sinds 1936 actief is in de mobiliteitsbranche. Met Trucks, Bedrijfswagens en Used Trucks is LVS dé mobiliteitspartner die ontzorgt met transportoplossingen op maat. 

Al sinds 1978 is LVS Trucks officieel Volvo Trucks dealer en iets later is daar tevens Renault Trucks aan toegevoegd. Vanuit LVS Bedrijfswagens voorzien wij in een breed aanbod aan Renault Bedrijfswagens. 

Daarnaast zetten wij onze jarenlange ervaring ook in binnen LVS Used Trucks bij de koop en verkoop van alle merken trucks, in binnen- en buitenland. Alles met 24/7 service, onderhoud op maat en inclusief scherpe lease en verzekeringsvoorstellen. 

Wij hebben in Noord-Holland vestigingen in Beverwijk, Broek op Langedijk en Zwaag en, sinds de overname van MS de Vries in februari 2018, ook in Friesland vestigingen in Heerenveen en Leeuwarden.

Wilt u ook meters maken met uw onderneming? Wij helpen u graag slimmer de weg op!