2022_02_rt_master-etech_01_2LR
Elektrisch rijden

De toekomst is nú

Elektrisch rijden lijkt misschien toekomstmuziek, maar in de stad kunt u al snel niet meer zonder. De doelstellingen in het Klimaat- en Energieakkoord zijn duidelijk, daarom wordt al per 2025 zero-emissie voor veel steden de norm.  Met een actieradius van 190 km, een hoog laadvolume en de eindeloze in- en opbouwmogelijkheden van de Renault Master E-Tech gesloten bestelwagen, chassis cabine en platform cabine, heeft u de voordelen van de Renault Master gekoppeld aan schoon en duurzaam transport. U geniet daarnaast van gunstige subsidieregelingen en investeringsaftrek.

Rij vandaag nog weg in een Master E-Tech of boek een proefrit bij ÉÉn van onze vestigingen.
2022_02_rt_master-etech_09_1

MET DE RENAULT MASTER E-TECH BENT U OVERAL WELKOM!

De Renault Master E-Tech zorgt ervoor dat u nu maar ook straks (2025) in alle zero emission zones uw werk kunt doen. Bovendien is de Renault Master E-Tech geluidsarm. En dat maakt dat uw leveringen in stedelijke gebieden zelfs buiten de normale werkuren kunt uitvoeren.

2022-rt-master-caisse-e-tech-01

Subsidies & fiscaal voordeel

De MIA, Vamil, SEBA… snapt u het allemaal al? Elektrisch rijden heeft veel financiële voordelen. Niet alleen qua brandstof en onderhoudskosten, maar ook m.b.t. de subsidies en investeringsaftrek waardoor u onder de streep veel minder geld kwijt bent dan u wellicht denkt. Wij helpen u daarmee graag op weg.

LVS_Werkplaats_21-LR (26)

Specialistisch onderhoud aan uw elektrische bedrijfswagen

Onderhoud en reparaties aan een elektrische bedrijfswagen vergt specialistische kennis. Als 'electromobilty' specialist zijn onze teams dan ook getraind en gecertificeerd om aan elektrische voertuigen te werken. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor onderhoud en reparaties aan uw Renault Master E-Tech.

Wilt u ook meters maken met uw onderneming? Wij helpen u graag slimmer de weg op!