Elektrische Renault Master ZE rijdend op de weg LVS bedrijfswagens
Elektrisch rijden

De toekomst van de logistiek

Elektrisch rijden is de toekomst voor binnenstedelijke distributie. De doelstellingen in het Klimaat- en Energieakkoord zijn duidelijk, de leefbaarheid in de stad moet worden bevorderd. Daarom wordt zero-emission de norm. Om elektrisch rijden te stimuleren zijn er diverse regelingen van kracht: de MIA en Vamil bieden fiscaal voordeel voor ondernemers die investeren in milieuvriendelijke technieken die staan vermeld op de Milieulijst van de overheid. Ook is er de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). 

Rij vandaag nog weg of boek een proefrit bij ÉÉn van onze vestigingen.
Elektrische Renault Master ZE bestelwagen in binnenstad LVS bedrijfswagens

MET DE RENAULT MASTER Z.E. BENT U OVERAL WELKOM!

De Renault Master Z.E. zorgt ervoor dat u nu maar ook straks (2025) in alle zero emission zones uw werk kunt doen. Bovendien is de Renault Master Z.E. geluidsarm. En dat maakt dat uw leveringen in stedelijke gebieden zelfs buiten de normale werkuren kunt uitvoeren.

 

Elektrische Renault Master ZE bestelwagen inladen door koerier distributie LVS bedrijfswagens

Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s

De subsidieregeling loopt van 15 maart 2021 tot en met 31 december 2025. Het subsidiebudget van de regeling heeft ieder jaar een maximum. Deze subsidie is voor ondernemers en non-profitinstellingen. Met deze regeling ontvangt u bij een voertuigcategorie N1 10% van de netto catalogusprijs. Dat is de prijs exclusief btw, inclusief bpm en opties die zijn aangebracht voor afgifte kenteken. Bij een voertuigcategorie N2 ontvangt u 10% van de verkoopprijs zonder btw. Het subsidiebedrag is maximaal € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. 

Wilt u ook meters maken met uw onderneming? Wij helpen u graag slimmer de weg op!