Elektrische Renault Master ZE rijdend op de weg LVS bedrijfswagens
Elektrisch rijden

De toekomst is nú

Elektrisch rijden lijkt misschien toekomstmuziek, maar voor binnenstedelijke distributie kunt u al snel niet meer zonder. De doelstellingen in het Klimaat- en Energieakkoord zijn duidelijk; de leefbaarheid in de stad moet worden bevorderd. Daarom wordt al per 2025 zero-emission voor veel steden de norm. Om elektrisch rijden te stimuleren zijn er diverse regelingen van kracht waarmee investeren in duurzame transportoplossingen, zoals de Renault Master Z.E., extra aantrekkelijk wordt.

Rij vandaag nog weg in een Master E-Tech of boek een proefrit bij ÉÉn van onze vestigingen.
Elektrische Renault Master ZE bestelwagen in binnenstad LVS bedrijfswagens

MET DE RENAULT MASTER E-TECH BENT U OVERAL WELKOM!

De Renault Master E-Tech zorgt ervoor dat u nu maar ook straks (2025) in alle zero emission zones uw werk kunt doen. Bovendien is de Renault Master E-Tech geluidsarm. En dat maakt dat uw leveringen in stedelijke gebieden zelfs buiten de normale werkuren kunt uitvoeren.

Elektrische Renault Master ZE bestelwagen inladen door koerier distributie LVS bedrijfswagens

Subsidies & fiscaal voordeel

De MIA, Vamil, SEBA… snapt u het allemaal al? Elektrisch rijden heeft veel financiële voordelen. Niet alleen qua brandstof en onderhoudskosten, maar ook m.b.t. de subsidies en investeringsaftrek waardoor u onder de streep veel minder geld kwijt bent dan u wellicht denkt. Wij helpen u daarmee graag op weg.

LVS_Werkplaats_21-LR (26)

Specialistisch onderhoud aan uw elektrische bedrijfswagen

Onderhoud en reparaties aan een elektrische bedrijfswagen vergt specialistische kennis. Als 'electromobilty' specialist zijn onze teams dan ook getraind en gecertificeerd om aan elektrische voertuigen te werken. Zo kunt u bij ons altijd terecht voor onderhoud en reparaties aan uw Renault Master E-Tech.

Wilt u ook meters maken met uw onderneming? Wij helpen u graag slimmer de weg op!