LVS_Werkplaats_21-LR (20)
Reparatie & onderhoud

Uw werk is belangrijk

We nemen altijd uw bedrijf als startpunt. Alleen dan kunnen we een goed advies geven over welke bedrijfswagen het beste bij u past. Er zijn zoveel mogelijkheden, er valt echt wat te kiezen. Wij kijken naar wat u nodig heeft aan laadvermogen, volume en wat voor soort ritten u maakt. Het belangrijkste is dat de kosten van uw mobiliteit in de juiste verhouding zijn. Daarom hechten we ook veel belang aan onderhoud en preventief onderhoud. We willen dat u blijft rijden. 

Renault Master bestelwagen servicewagen voor storingsdienst LVS bedrijfswagens

We zijn er altijd, 24/7

Wij willen dat u plezier heeft in uw werk en niet tegen onverwachte problemen aanloopt. En dat betekent dat we alles uit de kast zullen halen om service zo snel mogelijk uit te voeren en dat mochten er reparaties nodig zijn, we u steeds op de hoogte houden van wat we doen.

Loopt u onverwacht tegen een storing aan dan staan we 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Onze servicewagens zijn op calamiteiten voorbereid. En als het even kan regelen we vervangend vervoer. Bij LVS Bedrijfswagens doen we wat we beloven. Voor ons is stilstand geen optie.

Wilt u ook meters maken met uw onderneming? Wij helpen u graag slimmer de weg op!